دیدار سرپرست فرمانداری و معاونین فرمانداری ویژه کاشان با نماینده ولی فقیه در منطقه
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی فرمانداری ویژه کاشان؛ دکتر محمدشریف زارعی سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان کاشان به همراه معاونین و مدیران فرمانداری با حضور در دفتر امام جمعه با حضرت آیت اله سلیمانی نماینده ولی فقیه در منطقه دیدار و گفتگو نمودند. آیتالله عباسعلی سلیمانی در این دیدار با بیان اینکه […]
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی فرمانداری ویژه کاشان؛ دکتر محمدشریف زارعی سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان کاشان به همراه معاونین و مدیران فرمانداری با حضور در دفتر امام جمعه با حضرت آیت اله سلیمانی نماینده ولی فقیه در منطقه دیدار و گفتگو نمودند.
آیتالله عباسعلی سلیمانی در این دیدار با بیان اینکه در سالهای گذشته بازار حالت رهاشدگی داشت، اظهار داشت: امسال با همه شرایط تلخ حاکم اقدامات در زمینه کنترل بازار امیدآفرین بود و مردم احساس مسئولیت مسئولان را لمس کردند.
نماینده ولی فقیه در کاشان ابراز داشت: بر اساس آمار در ایام نوروز ۶۲۰هزار نفر از ابنیه تاریخی کاشان بازدید کردند و این موضوع نشان از حجم بالای مسافران نوروزی به کاشان است که باید زیرساختهای لازم در این زمینه مهیا شود.
وی تاکید کرد: باید امور به ویژه در حوزه ساخت و ساز را دانش بنیان کرد و باید بافت فرسوده را شناسایی کرد و رشد و نمو را در بافت فرسوده به مرحله اجرایی درآورد.
سرپرست فرمانداری ویژه کاشان گفت: ۶۲۰ هزار گردشگر در نیمه نخست تعطیلات نوروزی از مکانهای تاریخی این شهرستان دیدن کردند.
محمدشریف زارعی در دیدار با آیتالله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان افزود: مجموعه تاریخی باغ فین کاشان در نیمه نخست تعطیلات نوروزی (۲۸ اسفند ۱۴۰۰ تا پنجم فروردین ۱۴۰۱) بیشترین بازدیدکننده را به خود اختصاص داد.
وی خاطر نشان کرد: ۴۵ هزار نفر مسافر نوروزی (۱۱ هزار نفر در مرکزهای اقامتی دایم و ۳۴ هزار نفر در مرکزهای اقامتی موقت) در دور نخست تعطیلات نوروزی شهرستان کاشان اسکان داده شدند.
سرپرست فرمانداری ویژه کاشان با اشاره به برپایی چادرهای مسافرتی و اسکان در حسینیهها به عنوان مرکزهای اقامتی موقت، اظهار داشت: به دلیل ازدیاد مسافران در نیمه نخست تعطیلات نوروزی، مرکزهای اقامتی دایم شهرستان کاشان ۲ روز به طور کامل تکمیل بود و هیچگونه پذیریشی انجام نشد.
وی ادامه داد: با هدف جلوگیری از گرانفروشی و اجحاف در حق مردم با همکاری دستگاههای اجرایی شهرستان کاشان، تنظیم بازار عید نوروز مدیریت و فروش کالاهای اساسی پر مصرف از جمله برنج، گوشت، تخم مرغ، روغن، مرغ، شکر و سیب و پرتقال کنترل شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه کاشان نیز گفت: در نیمه نخست تعطیلات نوروزی میانگین ظرفیت اشغال اتاق ۶۳ درصد و اسکان مسافر یک و نیم روز در این شهرستان بود.
حسین عبداللهزاده، ظرفیت مرکزهای اقامتی شهرستان کاشان را ۲ هزار و ۴۰۰ تخت بیان و اضافه کرد: افزون بر این مرکزهای اقامتی طرح خانه مسافر برای اسکان مسافران نوروزی اجرا شد و برای شرایط اضطراری ۱۰ سوله ورزشی و تعدادی حسینیه نیز برای اسکان مسافران نوروزی در شهرستان کاشان در نظر گرفته شده است.
وی، استقرار پنج کیوسک اطلاعرسانی در مبادی ورودی شهر کاشان برای راهنمایی و آماده کردن چهار بوستان برای اسکان موقت مسافران نوروزی را از دیگر برنامههای برای رفاه حال گردشگران برشمرد.
معاون فرمانداری ویژه کاشان اظهار داشت: با هدف کاهش ترافیک و همچنین رفاه حال شهروندان کاشانی در برخی نقاط این شهر برای افراد بومی کارت تردد صادر شد تا نارضایتیها به حداقل برسد.
وی با اشاره به وجود برخی مشکلات آزاد راه امیرکبیر، گفت: همکاری مسوولان این آزادراه با دستگاههای اجرایی کاشان بسیار ضعیف است و حتی برای جلوگیری از تصادفها از ساخت ۱۰۰ متر جدولگذاری نیز کوتاهی میکنند.
عبداللهزاده ادامه داد: با توجه به اینکه مسوولان این آزادراه زیر نظر پایتخت فعالیت میکنند، از مسوولان کاشان حرفشنوی ندارند اما مشکلات آزادهراه برای مردم است.
وی با یادآوری تشکیل ۲۵ کارگروه در معاونت هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه کاشان گفت: اگر دستگاههای اجرایی فعالیتها را با فرمانداری هماهنگ کنند از بروز بسیاری از مشکلات شهرستان جلوگیری میشود.
عبداللهزاده از نامنویسی ۲۵ هزار نفر در نهضت ملی مسکن کاشان خبر داد و افزود: هنوز پالایشی انجام نشده اما با تشکیل کارگروه تخصیص و تامین زمین، برای پنج هزار نفر مقدمات کار فراهم شده است.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت ساخت و ساز در سایت مسکن مهر و شهرک خاتمالانبیاء(ص) کاشان تکمیل شده است، اظهار داشت: این مهم به اطلاع مسوولان استان اصفهان رسیده و مجوزی نیز صادر نخواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه کاشان با اشاره به ساخت و ساز در سایر زمینهای ملی در محدوده خدماتی این شهر و یا زمینهایی که در اختیار دستگاههای دولتی قرار دارد و اقدام خاصی روی آن انجام نشده است، گفت: مقرر شده این زمینها باز پس گرفته و به مسکن ملی اختصاص داده شود.
وی از ساخت شهرک مسکونی جدید و یا یک شهر جدید برای کاشان خبر داد و افزود: اگر زمین برای ساخت این شهرک یا شهر تامین شود، اقدام بسیار خوبی برای آینده این شهرستان صورت میگیرد.
عبداللهزاده با بیان اینکه کار ساخت شهرک مسکونی جدید و یا یک شهر جدید برای کاشان در دستور کار قرار گرفته و ۲ مکان نیز پیشنهاد شده اما هنوز نهایی نشده است، اضافه کرد: با ساخت شهرک یا شهر جدید، جمعیت سرریز کاشان منتقل میشود.
معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری کاشان: کاشان ۲ سال قبل خودرو دانش بنیان تولید کرد
وصولی بیش از ۲۶۹ میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده و عوارض آلایندگی شاخص اقتصادی کاشان است
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان گفت: وصولی بیش از ۲۶۹ میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده و عوارض آلایندگی در سال۱۴۰۰ نشان دهنده رشد شاخصهای اقتصادی شهرستان است.
مسعود خاندایی، در دیدار با امام جمعه کاشان و گزارش عملکرد کارگروههای نوروزی تنظیم بازار به آیت الله سلیمانی گفت: نرخ مالیات بر ارزش افزوده همان وجه پرداخت شده مردم به صورت غیر مستقیم در سال ۱۴۰۰ در حوزه کالاها و خدمات نسبت به سال قبل آن ۲.۳ برابر شده است.
او میگوید: واریز ماهانه مالیات بر ارزش افزوده و عوارض آلایندگی از طریق اداره دارایی به حساب شهرداری ها مهمترین و پایدار ترین درآمد شهرداریها و دهیاریها است که شهرداری کاشان در سال ۱۴۰۰ بیش از ۲۰۰۲ میلیارد ریال درآمد مستقیم از این محل کسب کرده است.
به گفته او، کاشان همچنین در بحث دانش بنیان و تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامگذاری شعار سال توانست سال گذشته جرثقیل ۵۰ تن دانش بنیان و ۳۱ هزار قطعه تحریمی را با روش مهندسی معکوس تولید و بومی سازی کرد و یک نمونه آزمایشی آن هم به فروش رسید.
معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری کاشان گفت: کاشان با وجود ۱۰ درصد شرکتهای دانش بنیان از شرکتهای مهم به راحتی میتواند شعار سال« تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» را به ویژه در حوزه کشاورزی با قابلیت صنعت گلاب، عرقیات و اسانس با تشکیل کارگروهی با عنوان دانش بنیان عملیاتی کند.
خاندایی، همچنین گفت: ۳۹ شهرستان کشور عنوان ویژه را دارند ولی فقط شهرستانهای مشهد و تهران در وزارت کشور از مزایای آن استفاده میکنند.
او میگوید: کاشان غیر از تابلوی فرمانداری ویژه هیچ مزایایی ندارد و تفاوت فرمانداری ویژه با غیر ویژه در شهرستانی که رتبه ۱۳ شاخصهای اقتصادی کلان در بین ۳۱ استان را دارد مشخص و ملموس نیست.
به گفته او، رتبه اول کشوری کاشان در استفاده از صفحه(پنل) خورشیدی نیز برای صید انرژی و منابع مالی، صادرات ۵۲۰ میلیون دلاری غیر نفتی کاشان، رتبه اول پرداخت تسهیلات مربوط به کرونا و رشد بی نظیر اشتغال از دیگر دستاوردهای کلان اقتصادی کاشان در سال گذشته است.
معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری کاشان گفت: معاونت برنامه ریزی و اقتصادی فرمانداری ۳۶ حوزه و وظیفه در قالب کارگروههای از جمله مختلف کارگروه رفع موانع تولید و ستاد تسهیل را دارد که نتیجه آن افزایش صادرات؛ درخواست و تقاضا برای نیروی انسانی فنی و خدمات و حتی برای افراد متخصص و تحصیل کرده در حوزه های صنعت معدن و تجارت و همچنین حوزه خدمات گردشگری بوده است.
به گفته او، ۱۶ هزار واحد صنفی فعالیت و ۸۵ هزار بیمه شده تامین اجتماعی در کاشان وجود دارد.
تنظیم بازار نوروزی در کاشان با توزیع ۱۰ قلم کالای اساسی
جانشین کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار کاشان گفت: تنظیم بازار نوروزی با توزیع ۱۰ قلم کالای اساسی به موقع و مطلوب در شهرستان انجام شد.
جواد مزروعی، در دیدار با آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در خصوص گزارش عملکرد کارگروههای نوروزی تنظیم بازار گفت: طرح نوروزی سه کارگروه تنظیم بازار با دبیری اداره صمت، کارگروه امنیت غذایی شهرستان با دبیری جهاد کشاورزی و کمیته اقدام مشترک به دبیری اداره تعزیرات حکومتی شهرستان برای بازه زمانی ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ با برگزاری نشستهای مختلف برای تامین و توزیع ۱۰ قلم کالای اساسی برنامه ریزی و اجرا شد.
او میگوید: شاخص ترین این اقلام، میوه شامل توزیع پرتغال و سیب بود که برای نخستین بار انبار(دپوی) میوه در کاشان با مساعدت وزیر جهاد کشاورزی در سرد خانه کوثر به عنوان محل دپوی نوروزی با بهترین کیفیت میوه سر بار، حمل و انجام شد.
به گفته او، ۳۴۰ تن پرتغال و ۱۰۰ تن سیب قرمز و سفید سمیرم برای مدیریت تامین میوه شهرستان های شمال استان اصفهان از جمله کاشان، آران و بیدگل و نطنز انجام شد که تا کنون ۱۵۰ تن پرتغال و ۷۰ تن سیب در شهرستان توزیع شده است.
جانشین کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار شهرستان کاشان گفت: توزیع میوه ایام نوروز در هفت منطقه کمتر برخوردار با قیمت پرتغال کیلویی ۱۰ هزار تومان و سیب ۱۱ هزار تومان حتی نظارت روزانه فرماندار بر بازار انجام و عامل کاهش و تنظیم قیمت شد.
مزروعی گفت: میوه شب عید در کوی حسین پور، خیابان امیر کبیر، بلوار امام رضا(ع)، فاز یک و دو ناجی آباد، میدان امام حسن(ع) فروشگاه رفاه در بلوار دانشجو مراکز داخل شهر در بلوار نماز و سکوی (پلت فرم) سیار از جمله روزهای پنج شنبهها در جوار آرامستان دشت افروز و پارک ملت با توجه به تقاضای عمومی تامین شد.
او میگوید: برنج تایلندی ۳۷۹ تن با قیمت هر کیلو ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان و ۴۵۰ تن برنج هندی با قیمت هر کیلو ۱۸ هزار و ۵۰۰، ۱۷۴ تن شکر مصرف خانوار با قیمت هر کیلو ۱۴ هزار تومان، ۲۲۵ تن شکر صنف صنعت شیرینی پزی کیلویی ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان، ۲۲ تن روغن صنف صنعت، ۳۰ تن گوشت منجمد گوساله،
۱۶۳ تن گوشت مرغ منجمد از نوع برزیلی و ترکیهای و ۲۰ تا ۳۰ تن مصرف روزانه گوشت گرم مرغ از دیگر کالاهای اساسی تامین شده شب عید برای مردم کاشان است.
به گفته او، با تامین، پشتیبانی و توزیع تخم مرغ دولتی نیز در مراکز توزیع، فروشگاههای بزرگ و حتی کوچک قیمت شانهای ۶۳ هزار تومان در شهرستان برای ایام عید به ۴۲ هزار تومان کاهش یافت.
جانشین کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار شهرستان کاشان گفت: با برگزاری نشست با صنف شیرینیپزها و آجیل فروشها قیمت دو قلم کالای اساسی شیرینی و آجیل برای شب عید کنترل شد و اجازه گران کردن قیمت به آنها داده نشد.
مزروعی گفت: نظارت بر حوزه پوشاک، فعالیت ۱۸ گشت با حضور سه دستگاه و اتاق اصناف و کمک ۶۰ نیروی بسیج اصناف در قالب ۳۰ گشت دو نفره برای موضوع اخبار و شبکه اطلاع رسانی در کنترل قیمتها از دیگر اقدامات کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار شهرستان کاشان برای نورز ۱۴۰۱ است.
او میگوید: در حوزه کرونا نیز با برگزاری نشستهای نوروزی اسفندماه و مصوبه ملی اسکان مدارس برای پشتیبانی از حوزه گردشگری کنترل مراکز گردشگری از جمله تعطیلی حمام باغ فین به دلیل فضای بسته و احتمال شیوع و افزایش کرونا با هماهنگی استانی و مصوبه شهرستانی به عنوان تنها بنای گردشگری تعطیل کشور انجام شد.
به گفته او، استفاده از حسینهها و اماکن نیز برای اسکان در دستور وضعیت اضطراری قرار گرفته است.
مزروعی گفت: همچنین کارگروه سیل اقدامات پیشگیرانه برای بارندگی در ایام نوروز و آمادگی لازم از جمله نصب ۶۰ بنر اطلاع رسانی به شهروندان، مسافران و گردشگران را برای پرهیز از اسکان در کنار رودخانه انجام داده است.
او میگوید: نیروهای امدادی اورژانس، آتش نشانی و هلال احمر در حوزه پاسخ به حوادث و آمادگی سایتهای درمانی به خصوص بیمارستان شهید بهشتی برای پشتیبانی از حوادث نوروزی نیز آمادگی لازم را دارند.
به گفته او، شورای حفاظت آب در تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی و فضای سبز در طول سال وظیفه برنامه ریزی برای جلوگیری از تنش اجتماعی بحران آب را دارد.
مزروعی گفت: با کاهش ۴۷ درصدی بارندگی سالانه کمبود آب، احتمال تنش آبی و بحران آب را در سال جاری خواهیم داشت که با توجه به احتمال بارندگیهای خوب در فروردین و اردیبهشت سال جاری امید به کاهش مشکلات در این زمینه خواهد بود.

فرماندار ویژه و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان کاشان با عنایت به مصوبه کمیته اضطرار آلودگی هوای شهرستان کاشان خاطر نشان کرد: کلیه مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی در شهر کاشان باید در روزهای چهاردهم و پانزدهم آذرماه ۱۴۰۲ به صورت غیرحضوری با نظارت مستقیم آموزش و پرورش و مدیران مدارس برگزار گردد. […]

تکمیلی: دانشگاههای کاشان روزهای سهشنبه و چهارشنبه تعطیل نخواهد بود فرماندار ویژه کاشان با اشاره به مصوبه کمیته اضطرار آلودگی هوای شهرستان، تاکید کرد: غیرحضوری بودن فعالیت مراکز صرفا برای مدارس آموزش و پرورش شهر کاشان بوده و دانشگاه و مراکز عالی آموزشی در روزهای چهاردهم و پانزدهم آذرماه به صورت حضوری دایر خواهد بود. […]

فرماندار ویژه کاشان در جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای شهرستان کاشان گفت: با هماهنگی بعمل آمده با کمیته اضطرار استان چهاردهم و پانزدهم آذرماه تمام مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش در شهر کاشان به صورت غیرحضوری برگزار خواهند شد. به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه کاشان؛ محمدشریف زارعی گفت: باتوجه به وقوع پدیده وارونگی […]

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی فرمانداری ویژه کاشان؛ در دومین دوشنبه از آذر ماه ۱۴۰۲، ۴۱ نفر از مردم شهرستان با دکتر محمدشریف زارعی فرماندار ویژه کاشان دیدار و گفتگو نمودند. در این برنامه از دیدارهای مردمی، شهروندان به بیان مسائل خود از جمله اشتغال، مباحث ادارات، مسائل ترافیکی معابر شهری، استانداردسازی […]